Vacatures medewerker montage/demontage

5|Bekijk alle

Medewerker montage / demontage

40 uur · 1432 CE Aalsmeer

Voor onze ABS-vestiging in Aalsmeer zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste medewerker montage/demontage die goed in teamverband kan werken.

1 maand geleden
Meer info

Medewerker montage / demontage

38 uur · 1033 RH Amsterdam

ABS Autoherstel Splinter is per direct op zoek naar een medewerker montage/demontage. Met ruim 30 collega’s in ons familiebedrijf gaan we elke dag weer voor het neerzetten van het hoogste resultaat. Wij onderscheiden ons door kwaliteit, persoonlijke aandacht en uitstekende service binnen de auto, banden en botenherstel, wij gaan voor excellentie!

3 maanden geleden
Meer info

Medewerker montage / demontage

38 uur · 3721 TK Bilthoven

Wegens aanhoudende groei zijn wij per direct op zoek naar een ervaren medewerker montage/demontage. Je bent een belangrijke schakel in het autoschadeherstelproces en kan daarom goed in teamverband functioneren.

4 maanden geleden
Meer info

Medewerker montage / demontage

38 uur · 3704 GR Zeist

Voor onze vestiging in Zeist zijn wij per direct op zoek naar een medewerker montage/demontage. Je bent een belangrijke schakel in het reparatieproces en kan daarom goed in teamverband functioneren.

4 maanden geleden
Meer info

Medewerker Montage/Demontage

40 uur · 3356 LL Papendrecht

Voor de vestiging in Papendrecht zijn we per direct op zoek naar een collega die kan ondersteunen met montage/demontage werkzaamheden? Heb jij technisch inzicht, twee rechterhanden en ben je leergierig? Neem dan snel contact met ons op.

5 maanden geleden
Meer info

Login