Vacatures voorbewerker / autospuiter

11|Bekijk alle

Als geen ander kun jij schuren, plamuren, afplakken, lak mengen en spuiten. Je zorgt ervoor dat elk voertuig of onderdeel strak de spuitcabine in gaat. Met jouw vakkundige aanpak lever je een perfect eindresultaat af.

Samen met je collega’s zorg je dat auto’s als nieuw de deur weer uitgaan. Je bent een teamplayer die ook graag zelfstandig klussen oppakt. Of je nu net begonnen bent aan de opleiding of al jaren in het vak zit. We hebben jou er graag bij!

Wat jouw drive ook is, bij ABS Autoherstel kun je er mee aan de slag.
Hieronder vind je onze vacatures. Staat jouw baan ertussen?

Voorbewerker / autospuiter

38 uur · 1742 PD Schagen

Voor de ABS vestiging in Schagen zijn wij per direct op zoek naar een ervaren voorbewerker/autospuiter die altijd streeft naar het allerbeste eindresultaat.

Meer info

Voorbewerker / spuiter

38 uur · Arnhem

Voor onze vestiging in Arnhem-Noord zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste voorbewerker / spuiter. Kom jij ons teams versterken?

Meer info

Voorbewerker / autospuiter

38 uur · 1432 CE Aalsmeer

Voor onze ABS-vestiging in Aalsmeer zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste voorbewerker/autospuiter.

Meer info

Voorbewerker / autospuiter

40 uur · 4301 RS Zierikzee

Voor de ABS-vestiging in Zierikzee zoeken wij een voorbewerker/autospuiter met passie voor het vak en die goed zelfstandig kan werken.

Meer info

Voorbewerker / autospuiter

40 uur · 6545 AC Nijmegen

Voor onze ABS-vestiging in Nijmegen zijn wij per direct op zoek naar een voorbewerker/autospuiter. Zet jij alles strak in de lak? Dan zoeken wij jou!

Meer info

Eerste Autospuiter

40 uur · 3812 RR Amersfoort

Wil jij graag meewerken aan een optimale service aan onze klanten? Dan zoeken wij jou. Wij zijn momenteel op zoek naar een eerste autospuiter.

Meer info

Leerling Autospuiter Niveau 3

32 uur · 3812 RR Amersfoort

Wil jij graag meewerken aan een optimale service voor onze klanten? Dan zoeken wij jou! Wij zijn momenteel op zoek naar een leerling autospuiter niveau 3.

Meer info

Voorbewerker

40 uur · 1432 CE Aalsmeer

Voor onze ABS-vestiging in Aalsmeer zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste voorbewerker die goed in teamverband kan werken.

Meer info

Voorbewerker / spuiter

38 uur · 8431 NA Oosterwolde

Voor onze vestiging in Oosterwolde zijn wij per direct op zoek naar een voorbewerker/autospuiter die altijd gaat voor het allerbeste eindresultaat.

Meer info

Voorbewerker / spuiter

38 uur · 3721 TK Bilthoven

Voor onze vestiging in De Bilt zijn wij per direct op zoek naar een voorbewerker/autospuiter die altijd streeft naar het allerbeste eindresultaat en goed in teamverband kan functioneren.

Meer info

Voorbewerker / autospuiter

38 uur · 3704 GR Zeist

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een voorbewerker/autospuiter die altijd streeft naar het allerbeste eindresultaat.

Meer info

Login