Vacatures ABS Autoherstel H. Hoogvliet

ABS Autoherstel H. Hoogvliet Spijkenisse
Randweg 1, 3201 VN Spijkenisse

ABS Autoherstel H. Hoogvliet Barendrecht
Bijdorp-Oost 9, 2992 LA Barendrecht

ABS Autoherstel H. Hoogvliet Oud-Beijerland
Graaf van Egmondstraat 78, 3261 AL Oud-Beijerland

Vacatures schademanager / calculator

Schademanager / Calculator (M/V)

38 uur · Spijkenisse, Oud Beijerland, Barendrecht

Wegens aanhoudende groei zijn wij voor de drie vestigingen van ABS Autoherstel H. Hoogvliet per direct op zoek naar een ervaren schadecalculator die passie heeft voor het managen van het totale schadeproces, dus van klantcontact met lease- en verzekeringsmaatschappijen tot en met een structurele samenwerking met ons team.

Meer info

Vacatures Autoschadehersteller / plaatwerker

Als autoschadehersteller voer je zelfstandig allerlei herstelwerkzaamheden uit. Van het polijsten van koplampen tot een bumperreparatie. Een plaatwerker richt zich op carrosserie- en plaatwerkzaamheden, van demontage tot het spuitklaar maken voor de autospuiter. Je bent, net als al je collega’s, een belangrijke schakel in het reparatieproces.

Samen met je collega’s zorg je dat auto’s als nieuw de deur weer uitgaan. Je bent een teamplayer die ook graag zelfstandig klussen oppakt. Of je nu net begonnen bent aan de opleiding of al jaren in het vak zit. We hebben jou er graag bij!

Wat jouw drive ook is, bij ABS Autoherstel kun je er mee aan de slag.
Hieronder vind je onze vacatures. Staat jouw baan ertussen?

All-Round Schadehersteller

38 uur · 2992 LA Barendrecht

Wegens aanhoudende groei zijn wij per direct op zoek naar een ervaren All-round autoschadehersteller die altijd gaat voor het allerbeste vakwerk en zowel zelfstandig als in teamverband kan functioneren.

Meer info

Autoschade Technicus

38 uur · 3201 VN Spijkenisse

Wegens aanhoudende groei zijn wij per direct op zoek naar een ervaren autoschade technicus die altijd gaat voor het allerbeste vakwerk en zowel zelfstandig als in teamverband kan functioneren.

Meer info

Login