5 redenen waarom autoschadeherstel jouw toekomst is

Bij ABS Autoherstel vinden we dat we het mooiste vak van de wereld hebben. Het is niet alleen een mooi vak, het is ook een vak waar toekomst in zit.

Waarom dat is, lees je hier:

1.

Van flinke schade naar strak in de lak

Hoe beschadigd een auto ook de werkplaats in komt, jij zorgt ervoor dat hij weer als nieuw de deur uit gaat. Of je nu plaatwerk doet of zorgt voor een nieuwe laklaag, samen met je collega’s zorg je dat er van die schade niets meer te zien is.
2.

Elke dag werken met de nieuwste apparatuur

Auto’s zijn continu in ontwikkeling. Dus de apparatuur die we gebruiken, moet ook altijd up-to-date zijn. We moeten camera’s en sensoren goed kunnen afstellen en materiaal hebben om de nieuwste staalsoorten te bewerken. Schadeherstel is de perfecte combinatie van vakmanschap en innovatie.
3.

Elke dag dikke automerken en nieuwe schades

Geen dag is hetzelfde in het autoschadeherstel. Je werkt elke dag aan andere schades en andere auto’s. Van een Mazda tot een Mercedes, ze komen allemaal voorbij. Dat maakt je werk afwisselend en uitdagend.
4.

Baangarantie en begeleiding van ervaren vakmensen

Tijdens je BBL-opleiding heb je gegarandeerd een baan. Je krijgt begeleiding van de beste vakmensen en leert allerlei schades herstellen. Van parkeerschade tot een complexe schade na een aanrijding.
5.

Word een topper in je vak

Als je bij ons werkt, helpen we je uitstekend bij te blijven in je vak. Zodat je alles weet van de nieuwste technieken en innovaties. Behalve dat jouw collega’s je vanalles leren, kun je ook cursussen volgen via de ABS Academy. Zo word je niet alleen een topper in je vak, je blijft het ook.